Logg inn i Android Appen

Oppdatert 3 måneder siden

Må jeg ha biometri (ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk) for å logge meg inn i appen?

Ja, telefonen din må ha støtte for fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Vi støtter Android 6.0 og oppover, fingeravtrykk-sensor er påkrevd

Jeg har problemer med å logge inn på Bulder Bank appen på Android

Prøv følgende steg dersom du ikke klarer å logge deg inn i appen:

1. Sjekk at du faktisk bruker fingeravtrykk, ikke PIN, når du låser opp telefonen. Bulder Bank appen krever fingeravtrykk på telefonen for å fungere.
  2. Avinstaller Bulder appen.
  3. Installer på nytt.
  4. Logg inn med BankID.

Dersom dette ikke løser problemet, prøv følgende:

1. Avinstaller Bulder appen igjen.
  2. Fjern skjermlås, fingeravtrykk og PIN på din telefon, legg dette til igjen.
  3. Installer Bulder appen på nytt.
  4. Logg inn med BankID.
  5. Legg til minst ett fingeravtrykk og bruk dette for å logge inn i appen.