Har Bulder Bank Apple Pay?

Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 2 uker siden
Ønsker du å bli varslet når Apple Pay er klar til bruk, kan du melde din interesse her, så sender vi deg en e-post når alt er klart.

Når kommer Apple Pay?

Den raskeste måten du kan få vite når Apple Pay er klart er å registrere deg her. Da vil du få beskjed med en gang tjenesten er klar for bruk.

Hvor kan jeg bruke Apple Pay når tjenesten kommer?

Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. På nettet og i apper. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac.

Må jeg bruke Apple Pay?

Nei, det er helt frivillig. Du kan bruke ditt fysiske kort som før om du vil, selv om du har en iPhone.

Hvilken Apple-telefon må jeg ha for å kunne bruke Apple Pay når tjenesten kommer?

IPhone

• Alle iPhone-modeller med Face ID
  • Alle iPhone modeller med Touch ID utenom iPhone 5s

IPad

• Alle modeller av iPad Pro, iPad Air, iPad og iPad mini som har Touch ID eller Face ID

Apple Watch

• Apple Watch Series 1 og nyere