Bekreftet og forventede utgifter

Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 1 år siden

På siden Fremover viser vi deg dine kommende transaksjoner:

Bulder fanger opp alle transaksjoner som går i fast mønster (daglig, ukentlig, annenhver uke, månedlig, årlig etc.) Transaksjonen vises i appen som "Repeterende transaksjon".

Det finnes 2 hovedtyper av fremtidige transaksjoner, i appen heter de Forventet og Bekreftet transaksjon.

Bekreftet transaksjon

Bekreftede transaksjoner er fremtidige betalinger eller overføringer du selv har opprettet i appen. Så snart du har opprettet en transaksjon med fre

Forventet transaksjon

Når Bulder fanger opp at du har en repeterende transaksjon, viser vi det på siden Fremover som en forventet transaksjon. Dette kan typisk være:

 • Kortbetalinger som er repeterende:
  • Eksempelivs et abonnement (Spotify, Netflix og lignende). 
  • Kortbetalinger forblir Forventet inntil datoen de skal betales
 • Huskelapper som du selv har lagt inn for å holde oversikt over dine kommende utgifter (Les mer her)
 • Regninger som er repeterende
  • Eksempelvis strømregningen din, huslån o.l. 
  • Bulder vil basert på historiske betalinger estimere hva fakturaen vil være neste måned. Når du har fått ny regning, vil vi oppdatere transaksjonen med det faktiske beløpet som var på den nye regningen og endre status på regningen fra forventet, til bekreftet (normalt 14 dager før forfall)

Fra forventet til bekreftet

Forventede betalinger forutses 30 dager før betaling, men er denne betaling koblet med en efaktura eller avtalegiro vil den forventede betaling endre status til bekreftet ca. 14 dager før forfall. Da får du eksakt beløp på betalingen som kommer. Det vil se slikt ut i appen:

Du kan trykke deg inn på den forventede transaksjon og se hvor mye du har betalt seneste ganger. Er det ikke noe tall på transaksjonen betyr at siste betalinger svinger for mye i beløp til vi tør sie noe om det neste, forventede beløp.

Dersom appen ikke fanger opp en repeterende transaksjon, kan du selv markere en transaksjon som repeterende.

Svarte dette på spørsmålet ditt?