Betaling med klokke

Vi har samlet diverse spørsmål vi ofte får rundt klokkebetaling
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 2 måneder siden

Bulder støtter akkurat nå klokkebetaling gjennom Garmin Pay og Fitbit Pay. Google Pay kommer snart. Om du ønsker å få beskjed når det er klart, kan du klikke her. Du kan melde deg på interesseliste for Apple Pay ved å klikke her.

Hvordan legger jeg til klokken min?

Ønsker du å legge til din Garminklokke, har vi laget en oppskrift som du finner ved å klikke her.

Er det beløpsgrense for klokkebetaling?
Beløpsgrensene for klokkebetaling er de samme som på ditt Visa-kort.

Hvilket kort kan jeg bruke?
Du kan bruke vårt debetkort, og så fort vi kommer med kredittkort, kan det også legges til.

Hvor kan jeg betale med klokken?
Du kan betale med klokken i betalingsterminaler som har støtte for kontaktløs betaling. Dette gjelder både i Norge og i utlandet.

Er det sikkert med klokkebetaling?
Teknologien som benyttes ved klokkebetaling har en høy grad av sikkerhet. Kortnummeret på ditt bankkort lagres ikke på selve klokken, og vil derfor ikke overføres til betalingsterminalen når du foretar et varekjøp. Dersom du skulle miste klokken, kan du fjerne kortet via din FitBit eller Garmin app på mobilen. Du kan også sperre kortet ditt i Bulder-appen. Dersom klokken fjernes fra armen må du legge inn ny kode ved betaling.