Bli kunde

Oppdatert 3 måneder siden

Kort fortalt blir du kunde i Bulder Bank ved å laste ned appen fra din "Store", og følge veiledningen når du starter appen.

App Store (IOS)

Google Play (Android)

Prosessen er som følger:

1. Last ned Bulder Bank-appen og bli kunde med BankID (på mobil) 🚀
  2. Bekreft informasjonen vi fant om deg
  3. Svar på noen spørsmål (en del av disse er lovpålagte fra myndighetene at vi spør om)
  4. Velg PIN-koden du vil ha på Bulder kortet 🔢
  5. Velg om du vil motta push-varslinger fra Bulder
  6. Du er kunde 🏁
  7. Kortet ditt kommer i posten om noen dager

Ønsker du flere smarte tips og triks for å komme godt i gang med Bulder, finner du inngangen til alt dette i vår oversikt her: https://www.bulderbank.no/oppskrift/bli-kunde