Hjem

Oppdatert 1 uke siden
I september 2021 lanserte vi en ny hjem side i appen.

Hva kan jeg gjøre på den nye Hjem siden?

På den nye hjem siden finner du flere widgets. Widgets er små programmer som gir deg et raskt overblikk over alt du det viktigste i din bankhverdag 🔍

Etterhvert vil du derfor få mulighet til å endre rekkefølge på widgets og skjule de som ikke er relevant for deg ⬆️ ⬇️

Akkurat som du tilpasser visningen appene på din mobil, vil du kunne tilpasse visningen av widgets i Bulder appen.

På dagens Hjem vil du foreløpig finnes widgets for:

1. Kontoer - les mer
  2. Pengebruk - les mer
  3. Sparemål - les mer
  4. Boligverdi/lån (hvis du er i prosessen å flytte lån til Bulder, får du status på hvor langt du er nått)
  5. Din lønn
  6. 5 enkle steg for å bruke Bulder appen
  7. Tipsing av venner til Bulder Boliglån

Hjem i appen

Klikk på bildet for å se en forklaring til alle widgets som er tilgjengelig per i dag.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger vi kan jobbe videre med. Åpne appen og gå til Min Bulder -> Gi oss feedback