Huskelapper 📝

Hold kontroll på din økonomi
Oppdatert 3 uker siden
Huskelapper finnes foreløpig bare på Apple enheter med styresystemet IOS

Ønsker du å få mest mulig ut av appen, kan du legge til kjente fremtidige utgifter i fremtidsvisningen vår "Fremover". Dette gjøres ved å legge til en "huskelapp" 📝

Da avspeiler grafen og forventet saldo Fremover den virkelighet som du kjenner, og du kan se din økonomi i en helhet sammen med de andre bekreftede og forventede utgifter vi finner for deg.

For å legge til en huskelapp trykker du på de 3 prikkene i øverste høyre hjørne når du står på Fremover. Huskelapper er ikke betalinger men er tenkt som en måte for deg og holde overblikk over betalinger som du vet kommer i fremtiden.