Hvordan oppretter eller flytter jeg en AvtaleGiro

Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 6 måneder siden

Opprette ny AvtaleGiro

For å opprette en ny AvtaleGiro gjør du følgende:

1. Gå til Betale i appen
  2. Velg eFaktura og AvtaleGiro
  3. Trykk på Ny AvtaleGiro

Flytte AvtaleGiro fra annen bank med bilde 📸

Det er superraskt å ta bilde av eksisterende avtalegiroer i appen, og så flytter vi dem automagisk. Du gjør det ved følge denne oppskriften:

1. Gå til Betale i appen
  2. Velg eFaktura og AvtaleGiro
  3. Trykk på Scan AvtaleGiro - og følg veilederen 👊

For flere smarte tips i forbindelse med flytting av ditt kundeforhold, anbefaler vi deg å lese det vi har skrevet om bytte av bank ved å klikke på lenken her

Når du flytter aktive avtalegiroer er det lurt å følge med på når de flyttes. Noen ganger krever det at du selv betaler regningen men den holder på å flyttes.