Logg inn i IOS Appen

Alt om IOS appen til Apple sine produkter
Oppdatert 3 måneder siden

Må jeg ha biometri (ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk) for å logge meg inn i appen?

Ja, telefonen din må ha støtte for fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Du må ha en iPhone 6s eller nyere for å kunne bruke Bulder Bank appen. Vi har denne begrensning da svert få har telefoner eldre enn dette, og at sikkerhetsoppdateringene som Apple ikke fornyer, gjør sikkerheten for dårlig til bruk av banktjenester hos oss.

Vi støtter iOS versionsnummer 13 og oppover

Jeg har problemer med å logge inn på Bulder Bank appen på iPhone

Prøv følgende steg dersom du ikke klarer å logge deg inn i appen:

1. Sjekk at du faktisk bruker fingeravtrykk, eller ansiktsgjenkjenning, ikke PIN, når du logger på telefonen. Bulder Bank appen krever fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning på telefonen for å fungere.
  2. Avinstaller Bulder appen,
  3. Installer Bulder appen på nytt.
  4. Logg inn i Bulder Bank.