Kan jeg få flere enn tre kontoer?

Ja, du kan nå opprette inntil 10 brukskontoer!
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 8 måneder siden

Frem til nå har det kun vært mulig å ha opptil 3 kontoer i Bulder Bank, dette har vi nå gjort noe med!

Nå har du muligheten til å opprette hele 10 brukskontoer! Ved å opprette flere kontoer blir det lettere å planlegge og sikre økonomien for fremtiden.

Så lett kan du opprette ny konto:
Under Min Bulder --> brukskontoer --> trykk på pluss-tegnet  "+" oppe i høyre hjørnet --> opprett ny.

Du har også mulighet å opprette så mange sparemål du måtte ønske.

Les mer om sparing i Bulder ved å klikke her