Kan jeg dele kontoen min med andre?

Disponent
Oppdatert 3 uker siden

Ja, det kan du! 👍 😃

Ønsker du å gi andre tilgang til en eller flere av kontoene dine, kan du gjøre det enkelt i appen. Du kan når som helst fjerne eller legge til disponenter på kontoen din.

For å legge til disponent går du til Min Bulder -- > Brukskontoer -- > Trykker på kontoen du vil dele -- > ❤ Dele konto --> Her legger du til personnummer og navn på personen du vil dele konto med.

Personen du har lagt til på konto vil da få et varsel at du ønsker å dele konto og de må akseptere forespørselen på sin telefon.