Kommer Bulder Bank med nettbank?

Oppdatert 3 måneder siden

Bulder Bank er en mobilapp, og vi har ingen nåværende planer om å tilby en webbasert løsning. Vi mener fremtidens finanstjenester bare skjer på mobil.

På helt nye Macbooks og Chromebooks kan du laste ned appen og bruke den der.

Men; Mange er interessert i å ta data ut av banken sin for å jobbe med de i ulike verktøy (for eksempel Excel). Dette jobber vi med å fikse 😎

Du kan følge og påvirke utviklingen av appen og nye tjenester ved å registrere deg i vårt roadmap, dette finner du ved å klikke her