Legge til lønn i appen

Oppdatert 3 uker siden

Du kan legge til lønn i appen, som viser de inntekter du regner med å få på din lønningsdag. Det er en forventet transaksjon og kun din arbeidsgiver som vet om pengene egentlig kommer på den dag du regner med.

Du legger lønn til ved å.

1. Skrive hvor mye du får i lønn
  2. Velge datoen når du får lønn
  3. Velge konto hvor du får lønn

Du kan og sende autogeneret mail til din sjef eller økonomikollega, hvor du ber de om å gjøre din Bulder konto til din standard lønnkonto.

Fjerne lønn fra Bulder

Du kan til hver en tid fjerne den forventede månedlige lønnsinntekt ved å trykke på papirkurven i øverste høyre hjørne.