Slik deler du konto

Oppdatert 1 måned siden

Du kan enkelt og selvbetjent dele en eller flere kontoer i Bulder Bank. Du kan starte en deling direkte fra kontoen eller ved å gå til innstillinger.

Del fra kontoen

Gå til kontodetaljer på kontoen ved å trykke deg inn på kontoen og trykke på de 3 prikkene på toppen av kontoen.

1. Trykk på Dele konto.

2. Legg til personen du vil dele konto med.

3. Velg hvilke kontoer du vil dele. Kontoen du kommer fra er allerede pre-valgt. Du trykker på pluss for å velge flere kontoer, eller minus for å velge de vekk igjen.

4. Aksepter delingen ved å trykke Del nå.

5. Den du vil dele kontoen med, mottar et Push-varsel og beskjed i appen om at du vil dele kontoen. Personen du deler med må godkjenne delingen.

.

6. Til slutt må du akseptere avtalen om deling. Du mottar et push-varsel og beskjed i appen når du skal akseptere delingen.

Personen du vil dele med, må være kunde i Bulder.

Rediger deling fra innstillinger

Du kan redigere delingen av konto direkte fra dine innstillinger. Her kan du både legge til og trekke tilbake delinger.

1. Gå til Innstillinger og velg Deling.
  2. Velg en person du allerede har delt konto med. Eller legg til en helt ny person, som vist i oppskriften over.
  3. Du trykker på pluss for å velge flere, eller minus for å velge de vekk igjen.