Ta bilde av fakturaen

Hvordan betale faktura med kameraet på mobilen
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 2 uker siden

Scanne en faktura eller betale regning med mobilkameraet har heldigvis blitt mye enklere.

Slik gjør du når du betaler en regning med kameraet på mobilen.

• Trykk på Betale i bunnmenyen i Bulder-appen.
  • Deretter trykker du på Scan faktura (Se bilde under)
  • Da dukker kameraet📷 ditt opp. Ta bilde av kvitteringen. Sørg for å få hele kvitteringen innenfor de hvite rammene. (Se bilde under)
  • Sjekk at KID-, og kontonummer stemmer.
  • Skriv inn beløpet manuelt
  • Betal 💸😊

Før var det sånn at man gikk til datamaskinen når man skulle betale regninger. Nå er det motsatt. Det er enklest å kjappest på mobilen ved å knipse et bilde.