Ta bilder av kvittering

Legg til kvitteringer i appen, så finner du dem alltid igjen
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 3 uker siden

Hvor mange ganger har du latt være å ta vare på en kvittering du senere fikk bruk for? Med Bulder-appen har du alltid kvitteringene dine lett tilgjengelig. Perfekt når vaskemaskinen ryker og du vil benytte deg av garantien.

Ta bilde når du kjøper

Lagre kvittering hver gang du kjøper noe hvor det kan være smart å ta vare på kvitteringen.

For å lagre kvittering kan du enten trykke på pushmeldingen du får rett etter du har kjøpt noe, eller gå på kontoen fra Hjem og finne igjen transaksjonen.

Ved å trykke på transaksjonen vil du få valget "Legg til kvittering". Last opp enten et bilde du har fra kamerarullen eller ta et nytt bilde med en gang. Transaksjonen og kvitteringen blir lagret sammen.

Finn igjen kvitteringer

Kvitteringen lagres og blir søkbar i appen. Du finner alle kvitteringer samlet under Min Bulder > Kvitteringer. Du kan søke opp både selve transaksjonen og teksten på den fysiske kvitteringen ved å gå inn på en konto og søke i øverste høyre hjørne (les mer om smart søk).