Hva er forskjellen på de ulike innloggingsmetodene?

Innlogging
Oppdatert 1 uke siden

Innlogging uten BankID: Du bruker et nettbankpassord og engangskode fra kodebrikken for å logge inn. Denne innloggingsmetoden kan kun brukes for å logge inn i nettbanken din hos oss.

Innlogging med BankID på mobil:  Du skriver inn telefonnummer og fødselsdato, og får så en dialog på mobiltelefonen. Du må bekrefte en referansekode (to ord) og taste den selvvalgte PIN-koden din (ID-PIN). Du aktiverer selv BankID på mobil i nettbanken.

Innlogging med BankID:  Du bruker en engangskode fra kodebrikken din og et personlig passord (BankID-passord) for å logge inn. Du bestiller selv BankID i nettbanken. Du kan også bruke BankID-appen. Da slipper du engangskode fra kodebrikken.

Søkeord: Innlogging, BankID