Kortreklamasjon

Betaler du med Debet kortet ditt, kan du reklamere hvis noe går galt med kjøpet.
Skrevet av Henriette Tøsdal
Oppdatert 1 uke siden

Dette dekker kortgarantien 🤷‍♀️

Dersom du ikke mottar en vare eller dersom leverandøren går konkurs, kan du kreve at kortselskapet dekker kostnadene der du har betalt med kort.

Det er ikke alle som kjenner til de gunstige reklamasjonsrettighetene du har når du bruker et VISA-kort. Vær oppmerksom på at reklamasjonsrettighetene kun gjelder for VISA-betalinger, og ikke når du betaler med BankAxept i vanlige kortterminaler i Norge.

Slik reklamerer du 📧

Dersom noe går galt med kortbruken din kan du enkelt reklamere  på det i app og gå til Debet Kort. Velg kortet det gjelder og deretter Reklamasjon på kortbruk.

Fyll ut informasjon i skjemaet og følg stegene. Når du er ferdig, sendes reklamasjonen direkte til oss.

Det kan ta inntil 2-3 måneder å ferdigbehandle en reklamasjonssak.
Når din sak er ferdigbehandlet mottar du en tilbakemelding fra oss.

Fakta om reklamasjon 💡

Når du bruker Bulder debet kortet har du rettigheter ved reklamasjon:

• Refusjon av dobbeltbelastning på kort. For eksempel dersom en restaurant eller butikk trekker kortet ditt to ganger ved en feil.
  • Belastning av feil beløp. Blir du belastet et annet beløp enn det du har skrevet under på og godkjent, kan du reklamere.
  • Beskyttelse dersom et brukersted går konkurs eller ikke kan levere varen eller tjenesten.
  • Avbestilling innen avbestillingsfristen. Dersom du avbestiller en reise innen fristen og ikke mottar pengene dine, kan du reklamere.