Kan jeg få flere enn tre kontoer?

Ja, du kan nå opprette inntil 10 brukskontoer!
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 11 måneder siden

Frem til nå har det kun vært mulig å ha opptil 3 kontoer i Bulder Bank, dette har vi nå gjort noe med!

Nå har du muligheten til å opprette hele 10 brukskontoer! Ved å opprette flere kontoer blir det lettere å planlegge og sikre økonomien for fremtiden.

Så lett kan du opprette ny konto:
Under Min Bulder --> brukskontoer --> trykk på pluss-tegnet  "+" oppe i høyre hjørnet --> opprett ny.

Du har også mulighet å opprette så mange sparemål du måtte ønske.

Les mer om sparing i Bulder ved å klikke her