Legge til lønn i appen

Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 1 år siden

Når du legger til lønn i appen får full overblikk over økonomien etter du har fått lønnen.  Når du legger til lønn får du mulighet for å sende mail til din arbeidsgiver (eller de som utbetaler din lønn). Her har vi allerede limt inn det kontonummer du har valgt. Det eneste du skal ha klar er e-post adressen til din sjef, HR eller lønnsansvarlig.

Du legger lønn til ved å:

1. Skrive hvor mye du får i lønn
  2. Velge datoen når du får lønn
  3. Velge konto hvor du får lønn

Du kan og sende autogeneret mail til din sjef eller økonomikollega, hvor du ber de om å gjøre din Bulder konto til din standard lønnskonto.

Fjerne lønn fra Bulder

Du kan til hver en tid fjerne den forventede månedlige lønnsinntekt ved å trykke på papirkurven i øverste høyre hjørne.