Ta bilde av fakturaen

Hvordan betale faktura med kameraet på mobilen
Skrevet av Nicolai Møller
Oppdatert 10 måneder siden

Scanne en faktura eller betale regning med mobilkameraet har heldigvis blitt mye enklere.

Slik gjør du når du betaler en regning med kameraet på mobilen.

• Trykk på Betale i bunnmenyen i Bulder-appen.
  • Deretter trykker du på Scan faktura (Se bilde under)
  • Da dukker kameraet📷 ditt opp. Ta bilde av kvitteringen. Sørg for å få hele kvitteringen innenfor de hvite rammene. (Se bilde under)
  • Sjekk at KID-, og kontonummer stemmer.
  • Skriv inn beløpet manuelt
  • Betal 💸😊

Før var det sånn at man gikk til datamaskinen når man skulle betale regninger. Nå er det motsatt. Det er enklest å kjappest på mobilen ved å knipse et bilde.