Jeg har glemt mitt personlige Bank ID passord. Hva gjør jeg?

Bank ID passord
Skrevet av Henriette Tøsdal
Oppdatert 3 måneder siden

Du kan da bestille nytt personlig passord ( Bank ID-passord ved å logge inn i nettbanken med innloggingsmetoden uten Bank ID. Når du er innlogget, gå til menyvalget Innstillinger og BankID-passord.

Du kan også bestille nytt passord i appen under Meny - Innstillinger - BankID- passord.

Dersom du står fast kan du ringe oss på tlf 46 87 10 00 man-fred fra 09:00-15:00.

Søkeord: Bank ID passord , glemt.