Aktivere Bulder kortet

Oppdatert 1 måned siden

Ditt kort kommer delvist aktivert hvilket gjør du kan bruke det med Apple Pay, Google Pay og til netthandel før du har det fysiske kort i hånden.

Før du kan bruke ditt fysiske kort må du aktivere det. Du kan gjøre dette på 2 måter:

• Aktiver på hjem-skjermen eller gå til Kort i appen.
  • Bruk kortet i butikk med chip og PIN-kode (du må sette kortet fysisk inn i terminalen)
Du kan alltid finne din PIN-kode i appen. Gå til Kort under Min Bulder. Er du på en mobil enhet kan du trykke her