Hvordan søker jeg lån til fritidsbolig?

Fritidsbolig
Oppdatert 2 måneder siden

Ønsker du å kjøpe fritidsbolig og har et lån i Bulder kan du følge prosessen under:

Gå inn i appen under Bolig --> Skal du bytte bolig ? --> trykker på ja at du har en konkret bolig i tankene --> velger deretter kjøpe sekundærbolig/fritidsbolig.

Rådgiver vil ta kontakt med deg/dere for videre behandling av søknad 😃

Ønsker du å flytte et lån på en fritidsbolig du allerede eier til Bulder, kan du søke om å flytte lånet her: https://www.bulderbank.no/boliglan/start

Søkeord: Fritidsbolig, sekundærbolig, bytte bolig