Kan jeg søke om flere lån i Bulder?

Oppdatert 2 måneder siden

Ja, det kan du. For å flytte lån nr 2 til Bulder Bank kan du starte en ny boliglånssøknad så snart det første lånet ditt er flyttet

Begge dine lån vil være med i grunnlaget for kundeutbytte. Les mer om kundeutbytte ved å klikke her

PS: Det er også mulig å ha flere eiendommer som sikkerhet for ett lån. Da trenger du ikke å vente til lånet er flyttet med å registrere dette. Du velger enkelt i søknaden hvilke av dine eiendommer som skal være med i lånet.

Søkeord: to lån, flere lån, 2 lån