Hvordan flytter jeg BSU konto til dere?

Oppdatert 1 uke siden

Ta kontakt via chat eller telefon så hjelper vi deg videre.

Slik foregår prosessen:

1. Svar oss i mail at du ønsker BSU en din overflyttet til Sparebanken Vest, så gjør vi klar for det.
  2. Etter bekreftelse fra oss om at alt er klart, oppretter du et kundeforhold i Sparebanken Vest. Bli kunde  Her
    Når det er gjort, bekrefter du overflytting til oss og samtidig oppgir ditt gamle BSU kontonummer og bank.
  3. Vi tar saken videre, du vil etter en dag og to få melding per SMS om elektronisk signering, så fort du har signert vil konto bli opprettet.
  4.  Vi sender skjema til banken og ber om overføring.