Kom i gang med sparing

Sparemål
Oppdatert 3 uker siden

Du kommer raskt i gang med å spare i Bulder Bank. Du kan lese mere om sparing på våres nettsider.

1. Velg Spare.
📱Er du på mobil kan du starte sparing her

Slik oppretter du et nytt sparekonto

1. Trykk på Opprett ny sparekonto
  2. Gi sparekontoen et navn eller velg et av våres predefinerte navne
  3. Aksepter kontoavtalen for sparekonto - og da er du i gang.

Få inn penger

1. Velg sparekonto du vil ha inn penger på.
  2. Trykk på Sett inn
  3. Velg Annen bank
  4. Trykk på kopier kontonummer
  5. Gå til den banken du vil overføre fra, velg beløp, og lim inn det kopierte kontonummer. Har banken du overfører fra Straksoverføring får du pengene i Bulder med en gang💰

Opprette spareavtaler

1. Velg sparekonto du vil opprette ny regel på.
  2. Trykk på Opprett ny fast sparing
  3. Skriv beløp
  4. Velg Fra konto
  5. Trykk på Gjenta for å velge når du vil overføre penge til sparekonto (Daglig, ukentlig, månedlig).
  6. Dra for å opprette