Kom i gang med sparing

Sparemål
Oppdatert 2 måneder siden

Du kommer raskt i gang med å spare i Bulder Bank.

1. Velg Sparemål.
📱Er du på mobil kan du starte sparing her

Slik oppretter du et nytt sparemål

1. Trykk på Opprett nytt sparemål
  2. Gi sparemålet et navn
  3. Velg bilde. Du kan velge et av våres eller bruke bilder fra din kamerarull. Du kan og bruke GIF fra kamerarullen.
  4. Velg og du har et kronemål med sparingen eller gå videre uten å opprette målbeløp. Du kan alltid legge til et mål etterpå.
  5. Aksepter kontoavtalen for sparekonto.

Få inn penger

1. Velg sparemål du vil ha inn penger på.
  2. Trykk på Sett inn
  3. Velg Annen bank
  4. Trykk på kopier kontonummer
  5. Gå til den bank du overføre fra og velg beløp og sett inn det kopierte kontonummer. Har banken du overfører fra Straksoverføring får du pengene i Bulder med en gang💰

Opprette regler

1. Velg sparemål du vil opprette ny regel på.
  2. Trykk på Opprett ny regel
  3. Skriv beløp
  4. Velg Fra konto
  5. Trykk på Gjenta for å velge når du vil overføre penge til sparemålet (Daglig, ukentlig, månedlig).
  6. Dra for å opprette